ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μεταφορική Νίκαια, Αττική, μεταφορική ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ανυψωτικά μηχανήματα Νίκαια.

Εξυπηρετούμε ιδιαιτέρως τις περιοχές: Κορυδαλλός, Καλλιθέα, Περιστέρι, Νίκαια και Πειραιά.
Μεταφορές Κορυδαλλός, Μεταφορές Καλλιθέα, Μεταφορές Περιστέρι, Μεταφορές Νίκαια, Μεταφορές Πειραιάς
Μετακομίσεις Κορυδαλλός, Μετακομίσεις Καλλιθέα, Μετακομίσεις Περιστέρι, Μετακομίσεις Νίκαι, Μετακομίσεις Πειραιάς
Μεταφορική Κορυδαλλός, Μεταφορική Καλλιθέα, Μεταφορική Περιστέρι, Μεταφορική Νίκαια, Μεταφορική Πειραιάς
Ανυψωτικά Μηχανήματα Κορυδαλλός, Ανυψωτικά Μηχανήματα Καλλιθέα, Ανυψωτικά Μηχανήματα Περιστέρι, Ανυψωτικά Μηχανήματα Νίκαια, Ανυψωτικά Μηχανήματα Πειραιάς
Αμπαλάζ Κορυδαλλός, Αμπαλάζ Καλλιθέα, Αμπαλάζ Περιστέρι, Αμπαλάζ Νίκαια, αμπαλάζ Πειραιάς

Η μεταφορική Δασκαλάκης δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων επί σειρά ετών, ώστε να διαθέτει τεράστια πείρα και να μπορεί να αναλάβει ξεχωριστά κάθε περίπτωση μετακόμισης - μεταφοράς, με συνέπεια και οικονομία.. Έχοντας λοιπόν αρκετές δεκαετίες στο ιστορικό της έχει ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες μέσα από τις γνώσεις της στον τομέα της μετακόμισης και της μεταφοράς... Μετράει πολλές μετακομίσεις από και πως την επαρχεία και συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες είτε για μετακομίσεις τομέων (ΕΛΤΑ, ΕΦΟΡΙΑ κ.α.) είτε αναλαμβάνοντας τις μεταθέσεις των δημοσίων υπαλλήλων (αστυνομικών, στρατιωτικών,λιμενικών κ.α.), πάντα σε όλη την Ελλάδα. Είτε το αντικείμενο εργασιών πρόκειται να είναι μια απλή μεταφορά ενός και μόνο αντικειμένου είτε μετακόμιση ενός μικρού διαμερίσματος φοιτητού είτε πρόκειται για την μετακόμιση μιας πλήρους οικοσκευής, είτε μετακόμιση μιας επιχείρησης.

Συσκευάζονται πραγματικά όλα τα αντικείμενα, τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, η εταιρεία Κ.Δασκαλάκης διακρίνει τις διαφορές και χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό (ανυψωτικά μηχανήματα, γερανάκι) ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.. Η εταιρεία μας προσπάθησε να μεταφέρει στη χώρα την σχετική με τις μετακομίσεις τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη. Εξυπηρετούμε την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα με συνέπεια και σοβαρότητα. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την σωστή συσκευασία της οικοσκευής σας όταν δεν σας είναι δυνατό.. Η επιχείρηση Μετακομίσεις Κ. Δασκαλάκης έχει την δυνατότητα να αναλάβει το μερικό ή και εξ' ολοκλήρου αμπαλάζ της οικοσκευής σας. Από ένα μόνο αντικείμενο εώς και ολόκληρο το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας.

Εκτός από αυτό η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, την εγκατάσταση και απεγκατάσταση αιρκοντίσιον μια και διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με πολυετή πείρα. Επιθυμία της επιχείρησης είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να επωφεληθούν κατά το μέγιστο δυνατό από τις υπηρεσίες που παρέχει.. Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη! Γίνονται ιδιαίτερες τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και από αλλά και πρός επαρχία. Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να επικοινωνήσει με την εταιρεία ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση..

Τηλεφωνήστε λοιπόν τώρα στο 2114172597 η στο 6909422644 για οποιαδήποτε πληροφορία!